VentureConnect, un program lansat anul trecut pentru antreprenorii din zona de tehnologiei, se va extinde si in Cluj si Timisoara, dupa ce pana acum a fost organizat doar la Bucuresti.

Cei care isi doresc sa obtina o finantare de minimum 250.000 de euro isi pot depune proiectele pentru editia de la Cluj pana pe 2 octombrie, pentru Timisoara pana pe 7 octombrie si pentru Bucuresti data limita este 11 noiembrie.

Pe de alta parte, selectarea proiectelor va avea 12 octombrie la Cluj, 19 octombrie la Timisoara si 23 noiembrie in Bucuresti.

“Ceea ce conteaza este cat de bine sunt construite businessurile in sine si cat de bine puncteaza in punctele esentiale precum: piata de desfacere, competitivitate, return of investment, produs care targheteaza o nisa sau un public larg, daca are acces la o piata nationala sau internationala. Nu domeniul (IT, online, tehnologie) este cel care face diferenta. Pana acum, cel mai mare interes l-au avut produsele care identificau nevoia cheie, precum TJOBS.ro, Lime&Tonic, Appscend si Stockpodium”, a afirmat Alexandra Dumitru, manager de proiect in cadrul VentureConnect.

Investitia minima de care ar trebui sa aiba nevoie proiectele inscrise este la 250.000 de euro, pentru crestere si dezvoltare.

La toate cele trei intalniri VentureConnect va participa Doug Richard, fondator a sapte companii si mentor in programul School for Startups Romania, un program pentru intreprinzatori realizat dupa model britanic .

Cei care vor selecta proiectele sunt Ana Maria Andronic (senior associate la Biris Goran), Daniel Visoiu (partener la Biris Goran), Marius Ghenea (antreprenor), Radu Georgescu (presedintele grupului Gecad), Orlando Nicoara (director general la Mediafax Group si antreprenor online), Dragos Roua, (antreprenor), Peter Barta (director executiv al Fundatiei Post-Privatizare).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Cat costa munca de lucru in UE: Romania, la coada clasamentului