Dezvoltatorii de aplicatii web se pot inscrie la prima editie Startup Weekend Romania

Dezvoltatorii de aplicatii web si mobile se pot inscrie la Startup Weekend Romania, evenimentul avand loc pentru prima data in tara noastra intre 11-13 noiembrie anul acesta la Bucuresti.

Startup Weekend este un eveniment de 54 de ore care are loc la Crystal Palace Ballroom Bucuresti si care are ca scop construirea de aplicatii web si mobile de catre echipe stabilite ad-hoc pe baza ideilor participantilor.

Evenimentul conecteaza participanti cu diferite abilitati– majoritatea fiind programatori, designeri sau tineri antrepenori – care impreuna construiesc un business case bazat pe ceea ce dezvolta pe parcursul unui weekend.

Acesta include prezentari si mentorship oferit de antreprenori si experti precum Mikko Järvenpää (HackFwd), Thai Tran (Lightbox), Felix Petersen (Amen), Vlad Stan (SeedMoney.ro) sau Lucian Gramescu (Junior Achievement Romania).

Evenimentul va avea loc in timpul Global Entrepreneurship Week, iar echipele castigatoare vor concura in cadrul editiei a 2a a Global Startup Battle.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri