Emisiunea Start-Up Wall-Street s-a incheiat. Prima editie va fi disponibila pe site.

Anca Bidian, CEO al brokerului de credite Kiwi Finance, a fost prima invitata la Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00. Tema emisiunii este “Spiritul antreprenorial: Cum se raporteaza antreprenorii la noul val de criza?”.

Anca Bidian a fondat in 2003 brokerul de credite Gemini Capital Consult, actualul Kiwi Finance, preluat in 2007 de fondul suedez de investitii Oresa Ventures.

In opinia Ancai Bidian, “antreprenorul este o stare de spirit”. Pentru a fi un antreprenor de succes, ai nevoie de ambitie, pasiune, viziune, rezistenta si curaj, spune Anca Bidian. Puneti intrebari invitatei comentand acest articol.

Citeste si:

Start-Up Wall-Street este un talk-show saptamanal care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.Start-up Wall-Street
, cu Claudiu Vrinceanu, pe Wall-Street.ro si la Radio Lynx. Un eveniment cu si despre antreprenori.

Haideti sa discutam despre antreprenoriat! Puneti aici intrebarile voastre.