De ce ai nevoie de planificare strategica. Pune intrebari si castigi o carte despre antreprenoriat

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata la Radio Lynx in fiecare miercuri, de la 12 la 13, este cel mai nou produs editorial wall-street.ro.

Emisiunea s-a incheiat. Veti putea urmari astazi inregistrarea completa.

Sandulescu Octavian (intrebare pusa pe site) si Eusebiu Schiopu (intrebare pusa pe Facebook) au castigat o carte The Art of the Start, scrisa de Kawasaki Guy. Ei vor fi contactati foarte curand.

Start-Up Wall-Street, miercuri, la ora 12:00: invitatul din aceasta saptamana a fost Eusediu Margasoiu, managing partner in cadrul The Network, compania de consultanta de management si planificare strategica de business. Tema emisiunii - “Cum sa faci strategia propriei afaceri”.

Eusediu Margasoiu, fostul director de marketing al QAB Romania si Moldova, detinuta de Pepsi Americas, a pus in urma cu trei ani pe picioare propria afacere - The Network - o companie de consultanta si planificare strategica.

Cum sa iti planifici afacerea pe termen lung? Ce competente lipsesc antreprenorilor din punctul de vedere al planificarii strategice? Au nevoie intreprenzatorii si IMM-urile de planificare pe termen lung? Cum să creezi zone de piata inedite, astfel incat concurenta sa devina irelevanta? Acestea au fost doar cateva intrebari la care a raspuns Eusediu Margasoiu din dubla sa postura: consultant si antreprenor.

El a explicat si strategia oceanului albastru, care ofera o metoda sistematica de transformare a concurentei intr-un element irelevant.

Start-Up Wall-Street este un talk-show saptamanal care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Pune intrebari la sectiunea de Comentarii, pe Facebook sau pe chatul Radio Lynx si noi le vom adresa in cadrul emisiunii de astazi.
Cele mai bune intrebari au fost alese de moderatorul emisiunii si premiate cu cate o carte The Art of the Start, scrisa de Kawasaki Guy si disponibila pe www.bizzkit.ro. Banii din vanzarea cartii merg in programele educationale Junior Achievement. (Vezi aici regulamentul)


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri