NOUL ANTREPRENORIAT: Pune-i intrebari lui Radu Georgescu si castigi o carte de business

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx in fiecare miercuri, de la 12 la 13, este cel mai nou produs editorial wall-street.ro.

Emisiunea s-a incheiat. VEZI mai jos varianta integrala a emisiunii. Ianusi Demetrescu si Ramona Bilic au castigat o carte The Art of The Start.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitat este Radu Georgescu, fondatorul grupului Gecad. Tema emisiunii –„ Noul antreprenoriat”. Urmareste IN DIRECT emisiunea pe Wall-Street.ro!

Ce inseamna sa fii antreprenor in Statele Unite? Mutarea sediului central al Avangate in SUA a triplat valoarea companiei. Urmatorul pas este atragerea unui fond de investitii american in actionariat.

Radu Georgescu a mers in licee pentru a-i invata pe pusti cum sa isi lanseze companii. Care sunt concluziile sale?

Gecad are un buget de investitii de 300.000 de euro pentru firmele cu potential. Ce inseamna o investitie seed din partea unui investitor intr-un startup?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care va raspunde astazi Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori romani.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Pune intrebari la sectiunea de Comentarii, pe Facebook sau pe chatul Radio Lynx si noi le vom adresa in cadrul emisiunii de astazi.

Cele mai bune intrebari au fost alese de moderatorul emisiunii si premiate cu cate o carte The Art of the Start, scrisa de Kawasaki Guy si disponibila pe www.bizzkit.ro. Banii din vanzarea cartii merg in programele educationale Junior Achievement. (Vezi aici regulamentul)


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri