Marius Ghenea, unul dintre cei mai activi antreprenori de pe plan local, va fi invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street, difuzata astazi de la ora 15, pe wall-street.ro si Radio Lynx.ro.
Emisiunea de astazi a inceput, tema fiind „Surse de finantare pentru un proiect de start-up”. Finantarea, un obstacol pe care trebuie sa il depasesca un proiect de start-up? Cum? Care sunt optiunile de finantare ale antreprenorului la inceput de drum? Acestea sunt doar cateva intebari la care va raspunde Marius Ghenea in emisiunea Start-Up Wall-Street de astazi.





Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Pune aici intrebari si noi le vom adresa in cadrul emisiunii de marti.

Cele mai bune intrebari au fost alese de moderatorul emisiunii si premiate cu cate o carte The Art of the Start, scrisa de Kawasaki Guy si disponibila pe www.bizzkit.ro. Banii din vanzarea cartii merg in programele educationale Junior Achievement. (Vezi aici regulamentul)

Cine este Marius Ghenea


Antreprenorul in varsta de 43 de ani a fondat in 1994 compania Flamingo Computers impreuna cu alti doi fosti colegi de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, a Universitatii Politehnice Bucuresti. In patru ani, Flamingo Computers a devenit liderul pietei de calculatoare din Romania.

Dupa opt ani in care a fost actionar si director general al companiei, la finalul lui 2001, hotareste sa vinde participatia din cadrul Flamingo, iar, in prima parte din 2002, investeste aproximativ un milion dolari pentru a infiinta Fit Distribution, o companie de distributie IT.

In prezent, Fit Distribution este al doilea jucator pe piata de retail online cu afaceri de aproximativ 28 de milioane de euro in 2010. Grupul detine mai multe site-uri de electronice precum PCfun, PC Garage, ElectroFun si ShopIT.ro.

Ghenea preda despre antreprenoriat in calitate de profesor asociat in cadrul Central European University's Business School si la Maastricht School of Management.

De asemenea, este prezent in cadrul emisiunii “Arena leilor”, formatul romanesc al “Dragons' Den”, show britanic care sustine antreprenorii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri