Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Emisiunea s-a incheiat. Multumim pentru intrebari. Urmariti mai jos inregistrarea emisiunii.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitatul este Catalin Dima (foto), care s-a retras din managementul Romtelecom pentru a-si face propriul business: societatea de avocatura Dima & Asociatii. El este unul dintre membrii Romanian Business Leaders Summit - RBLS, fundatie care va organiza in luna februarie un summit romanesc de business.

Tema emisiunii este „Trecerea la antreprenoriat din mediul corporate”.

Ce inseamna sa fii antreprenor in Romania anului 2012? Cum este sa renunti la o functie executiva in cadrul unei companii telecom pentru a lansa un business propriu? De ce anume trebuie sa tina cont un tanar atunci cand trece pe cont propriu? Poate deveni Romania mai antreprenoriala?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Catalin Dima va raspunde in direct astazi. Pune intrebari la sectiunea de Comentarii si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.


Cele mai bune intrebari vor fi alese de moderatorul emisiunii si premiate cu cate revista Wall-Street.ro si o carte "Reguli de baza pentru antreprenori", scrisa de Yates Jonathan si disponibila pe www.bizzkit.ro. Banii din vanzarea cartii merg in programele educationale Junior Achievement. (Vezi aici regulamentul)

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Ce a facut Catalin Dima pana sa intre in antreprenoriat

Catalin Dima a inceput sa lucreze in domeniul dreptului afacerilor in 1997, in cadrul firmei de avocatura Bostina & Asociatii, pana a devenit avocat asociat.

Din aprilie 2002 si pana la inceputul anului trecut a lucrat pentru Romtelecom cand s-a retras din managementul companiei.

Prima functie detinuta in cadrul operatorului de telefonie fixa a fost cea de consultant juridic pana in septembrie 2003, cand a preluat functia de director juridic.

In aceasta calitate, managerul a fost implicat in procesele de eficientizare a activitatilor Romtelecom, de reorganizari succesive, de reducere a personalului, de renegociere a contractelor cu furnizorii de echipamente si lucrari, precum si a contractului colectiv de munca. Totodata, Dima s-a ocupat de punerea in aplicare a noului cadru de reglementare in comunicatii, adoptat de Romania in contextul aderarii la UE.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Serializarea medicamentelor, intre piata farmaceutica si pacienti