Construim BIBLIOTECA ANTREPRENORULUI ROMAN: in fiecare miercuri, de la ora 12, invitatii emisiunii Start-up Wall-Street, transmisa in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro, propun cate o carte pe care orice antreprenor trebuie sa o citeasca.
Cartea de business propusa de antreprenorul Eugen Saulea, fondatorul a trei companii cu afaceri de circa 6,9 milioane de euro anul trecut, este Steve Jobs. Secretele inovatiei, de Carmine Gallo.
“M-am regasit in aceasta carte. Mi-am dat seama ca operam deja dupa principiile lui Steve Jobs”, spune Eugen Saulea. Urmareste mai jos argumentele explicate in cadrul emisiunii Start-Up Wall-Street.





Cand vine vorba de inovatie, presedintele Apple, Steve Jobs, a fost o legenda. Sloganul companiei sale, “Gandeste diferit”, este mai mult decat un instrument de marketing. Este un mod de viata - o abordare puternica si pozitiva ce redefineste inovatia, pe care o poate aplica oricine, in orice domeniu.

Acestea sunt cele sapte principii ale inovatiei, ce-l au ca sursa de inspiratie pe insusi Jobs:

1. Faceti ceea ce va place. Ganditi-va diferit la cariera dumneavoastra.
2. Puneti-va amprenta asupra universului. Ganditi-va diferit la viziunea dumneavoastra.
3. Puneti-va mintea la contributie. Ganditi-va diferit la modul in care ganditi.
4. Vindeti visuri, nu produse. Ganditi-va diferit la clientii dumneavoastra.
5. Spuneti “nu” la o mie de lucruri. Ganditi-va diferit la design.
6. Creati experiente marete. Ganditi-va diferit la experienta oferita de brand-ul dumneavoastra.
7. Fiti stapani pe mesajul pe care il transmiteti. Ganditi-va diferit la povestea dumneavoastra.

Urmand exemplul vizionar al lui Steve Jobs, veti descoperi noi metode interesante de a va descatusa potentialul creativ si de a crea un mediu care incurajeaza inovatia si care ii permite sa infloreasca.

Carmine Gallo, autorul cartii si, totodata, cunoscut jurnalist de afaceri, a intervievat sute de profesionisti de succes - de la manageri si intreprinzatori, la profesori si consultanti -, pentru a intelege, in profunzime, filozofia lui Steve Jobs.

Vrei sa afli mai multe despre antreprenoriat? Urmareste emisiunea Start-Up Wall-Street de miercuri. Directorul celei mai tari fundatii pentru antreprenoriat, la Start-Up Wall-Street! Pune-i aici intrebari.











Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri