Cotidianul de afaceri wall-street.ro a sprijinit de-a lungul ultimilor sapte ani antreprenoriatul romanesc prin articole utile si specializate, emisiuni si conferinte cu invitati importati. Am decis sa facem un pas catre dumneavoastra si sa va oferim ocazia, gratuit, sa va prezentati start-up-ul in fata zecilor de mii de cititori ai cotidianului.
Ai un proiect mai tanar de trei ani? Consideri ca ar putea avea succes si are elemente de originalitate? Vrei sa ai sansa sa iti promovezi start-up-ul, GRATUIT, pe Wall-Street.ro? Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un e-mail pe adresa afacereamea@wall-street.ro si sa ne relatezi despre ce este proiectul tau, de ce consideri tu ca ar putea avea succes, ce elemente inedite are precum si un link catre el. Echipa wall-street.ro te va contacta ulterior pentru a-ti cere amanunte despre proiect.

Mai multi tineri antreprenori ne-au contactat deja si povestile lor de succes au fost publicate si vor continua sa apara in fiecare zi de luni in sectiunea Start-up a Wall-Street.ro. Suntem in continuare deschisi sugestiilor dumneavoastra si vom continua sa va informam prompt, corect si obiectiv despre mediul de business din Romania si la nivel mondial.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri