Emisiunea s-a incheiat. Inregistrarea emisiunii este disponibila mai jos.

Start-Up Wall-Street, miercuri, la ora 12:00: invitatul este Ana Maria Andronic, Senior Associate la casa de avocatura Biris-Goran si membru fondator al fundatiei VentureConnect.

Antreprenorii celebri, printre care se numara Marius Ghenea si Radu Georgescu, au infiintat fundatia Venture Connect, organizatie care va incepe din aceasta luna o serie de proiecte ce au ca scop dezvoltarea afacerilor din mediul IT, online si, in general, de tehnologie.


Tema emisiunii este "Fundatie pentru afacerile din IT: Ce oportunitati au antreprenorii".

Ana Maria Andronic, senior associate la Biris Goran, este unul dintre putinii specialisti pe proprietate intelectuala din Romania.

Ce inseamna deschiderea unei fundatii dedicate antreprenoriatului in Romania. Care este impactul pe care astfel de initiative il pot avea pentru sectorul antreprenorial de la noi? Concret, ce trebuie sa stie antreprenprii despre fundatia VentureConnect? Care este diferenta dintre un brevet si o inventie? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a inregistra un brevet in Romania?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Ana-Maria Andronic va raspunde in direct astazi. Pune intrebari si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Citeste si:

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la editura Meteor Press.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Ana Maria Andronic este Senior Associate al firmei de avocatura Biris Goran si totodata co-fondatorul proiectului VentureConnect. Un avocat cu experienta, Ana Maria crede cu tarie ca actiunea - si nu sansa - determina progresul, mai ales in mediul antreprenorial si este convinsa ca doar fiind condusi de o dorinta neabatuta putem face fata oricarei provocari si, in timp, sa realizam tot ce ne-am propus.

Desi antreprenoriatul, ca orice cuvat plurisilabic, este foarte serios, Ana Maria Andronic isi face mereu timp pentru a gusta o gluma buna cu oamenii cu care lucreaza. Si asta pentru ca oamenii cu care nu poti rade, nu poti lucra.