AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii globale conduse de tineri, va organiza pe 23 martie Business Congress, conferinta ce se va axa pe importanta retelelor sociale si a networking-ului in mediul de business.
“Business Congress va crea un cadru social de dezvoltare unde participantii vor descoperi impactul pe care comunitatile profesionale il au asupra unei cariere sau afaceri si cum isi pot imbunatati abilitatile de a relationa”, conform reprezentantilor AIESEC.

Programul se adreseaza atat tinerilor din companii care lucreaza cu mediul extern cat si antreprenorilor al caror interes vizeaza dezvoltarea oportunitatilor de afaceri.

Moderat de Ovidiu Bujorean, antreprenor si speaker specializat in Networking strategic, stabilit in Washington DC, proiectul este structurat in baza a 4 sesiuni de discutii, traininguri si workshopuri ce constituie cadrul de dezbatere asupra notorietatii networking-ului in domeniul afacerilor.

Desfasurat pe parcursul unei zile, Business Cogress va fi gazda unor traineri si speakeri precum Sorin Kertesz, Stefan Palarie, Adela Jansen, Vlad Craioveanu, Marius Decuseara. "Lista ramane deschisa si, pana la 23 martie, se vor mai alatura si alti speakeri", au confirmat pentru wall-street.ro organizatori ai evenimentului.

Inscrierile pentru Business Congress se pot face pe site-ul Businesscongress.aiesec.ro pana la data de 21 martie, participarea costand 80 de euro.

AIESEC este una dintre cele mai mari organizatii de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 110 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. AIESEC este prezenta in Romania de 21 de ani, avand reprezentanti in 15 orase.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri