Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.
Emisiunea s-a incheiat. Inregistrarea emisiunii va fi disponibila in curand.


Start-Up Wall-Street, astazi, 11 aprilie, la ora 12:00: invitata este Anca Mitu – Managing Partner Privileg Catering si Readers Café

Tema emisiunii va fi "Cum sa cresti afaceri in horeca".

Care sunt particularitatile unui proiect antreprenorial in horeca (hoteluri, restaurante, catering)? Cum a lansat Anca Mitu afacerea Readers Cafe? Ce tactici de business a folosit in cresterea celor doua afaceri?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Anca Mitu va raspunde in direct astazi. Pune intrebari si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.
Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la editura Meteor Press.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

In urma cu 15 ani, mai exact in 1996, Anca Mitu si-a lansat propriul business alaturi de sotul sau – Privileg Catering. 15 ani mai tarziu, Privileg Catering a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de profil din Romania, iar din 2009 este recunoscut drept Furnizor Oficial al Casei Regale din Romania. Principalii clienti ai companiei sunt agentiile de PR si BTL, agentiile de turism si companiile mari care organizeaza evenimentele corporate in house.

Compania Privileg Catering a atins anul trecut o cifra de afaceri de peste 1,7 milioane euro, in crestere cu 20% fata de 2010, chiar daca piata de evenimente si cea de catering s-au contractat sub presiunea scaderii bugetelor de marketing. Cresterea s-a datorat unor factori precum strategia de servicii si produse oferite de companie, strategiile de comunicare ale clientilor, dar si scaderea numarului de jucatori din sectorul de catering.

Readers Cafe s-a nascut din combinarea pasiunilor celor 3 familii care detin business-ul. Mai exact, familia Nicolaescu (proprietarii librariei engleze Anthony Frost) aduce dragostea pentru carte la Readers, familia Ghitau (arhitecti) s-a ocupat de amenajarea spatiului, iar familia Mitu (care detine Privileg Catering si Club Cortina) se ocupa de tot ce tine de meniu.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri