Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Emisiunea de astazi s-a incheiat. Urmareste inregistrarea emisiunii.


Start-Up Wall-Street
, astazi, la ora 12:00: invitat este Cristian Stefanescu, primul francizat Subway din Romania. Cu o experienta de 10 ani in sistemul bancar, el a deschis un Subway in Piata Victoriei din Capitala. Restaurantul are 150 metri patrati, cu 42 de locuri la masa. Era deja patronul unui afaceri online cu jucarii pentru copii, stia obiceiurile de consum din Piata Victoriei, zona in care de altfel lucra, asa ca a decis sa depuna la Subway un plan de afaceri pentru a obtine franciza.

Tema emisiunii va fi "Cum sa deschizi un Subway. Ce inseamna sa lucrezi printr-o franciza”.

Care sunt particularitatile unui astfel de proiect antreprenorial? Cum a lansat Cristian Stefanescu primul Subway din Romania? Ce tactici de business a folosit in lansarea afacerii? Cum a fost trecerea de la banking la antreprenoriat? Care sunt particularitatile antreprenoriatului de restaurante in Romania? Cat te costa o franciza Subway si cum poti fi eligibil?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Cristian Stefanescu va raspunde in direct astazi. Scrie aici intrebarile si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la editura Meteor Press.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Taxi vs. Uber: Ce spune un antreprenor care le-a incercat pe ambele