Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Emisiunea s-a incheiat. Inregistrarea ei va fi disponibila in cursul zilei de astazi.


Start-Up Wall-Street
, astazi, la ora 12:00: invitata va fi Diana Segarceanu, fondatoarea scolii private din Bucuresti Little London.

Tema emisiunii va fi "Antreprenoriat din pasiune in educatie. Cum poti sa iti deschizi o scoala/gradinita privata”.

Care sunt particularitatile unui astfel de proiect antreprenorial? Cum a lansat familia Segarceanu acest business? Ce inseamna antreprenoriatul dupa mai multi ani de multinationala? Care sunt cele mai mici costuri initiale cu care iti poti deschide o gradinita privata? Ce satisfactii ai, ca antreprenor, dezvoltand un business in educatie?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Diana Segarceanu va raspunde in direct astazi. Scrie aici intrebarile si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Diana Segarceanu este, totodata, managing partner la Cable Media Management, compania care ofera consultanta pentru posturile de televiziune ce isi doresc sa se lanseze pe piata locala de cablu si televiziune digitala prin satelit. Anterior, aceasta a mai lucrat la UPC, HBO si Eurosport.

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la editura Meteor Press.
Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.
Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Diana Segarceanu, Avenor College: Secretele unei afaceri in familie
Setari Cookie-uri