Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de miercuri in care invitat va fi Sergiu Negut, manager si antreprenor cu experienta bogata in business si consultanta.


Start-Up Wall-Street, miercuri 11 iulie, la ora 12:00: invitat va fi Sergiu Negut, unul dintre fondatorii Wanted Transformation Consultancy, specializata in managementul transformarii. Tema emisiunii va fi Antreprenor vs manager. Managementul transformarii.

Sergiu Negut a fost director general adjunct al retelei de clinici si spitale Regina Maria, iar in prezent este si proprietar al buticului de consultanta SVP Consult. In afara de reluarea activitatii in cadrul buticului de consultanta, Negut a intrat in actionariatul InStoreMedia (firma specializata in valorificarea suportilor media din spatiile de retail) si Frufru (firma de catering). La ambele firme, el detine un pachet minoritar de actiuni, iar managementul executiv este asigurat de unul dintre actionari.

Firma de consultanta o are inca din 2000, iar cu banii castigati in primii doi ani de activitate a reusit sa-si plateasca MBA-ul la INSEAD (Institutul European de Administrare a Afacerilor), una dintre cele mai prestigioase scoli de management din Europa.


Scrie aici intrebarile tale pentru Sergiu Negut si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un DVD video "Managementul timpului" si o carte "Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin", publicata la editura Meteor Press.

Despre DVD-ul "Managementul timpului": Este important sa invatam ca nu trebuie sa cautam mai mult timp, ci sa-l folosim mai bine. Acest material educational ne invata cum sa alegem din multitudinea de presiuni cu care ne intalnim in fiecare zi. Va propunem exemple concrete din realitatea cu care ne confruntam, cu personaje pe care le intalnim in jurul nostru, cu solicitari si presiuni reale si cu consecinte pe care a trebuit sa ni le asumam fiecare. Premiul este oferit de libraria BookLand si Smartbox Family.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri