Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi: invitat va fi un antreprenor care a intrat pe segmentul vestimentatiei lucrata la comanda.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitatul nostru va fi Alexandru Moise, co-fondatorul Sarto Made to measure, un concept boutique masculin. Tema emisiunii va fi Antreprenoriat in industria modei. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Ideea noului business a pornit de la pasiunea pentru vestimentatia masculina a lui Alexandru Moise si Alexandru Dragan, fondatorii si consilierii vestimentari Sarto. Impresionati de cultura vestimentara a Italiei, ei au studiat modele de afacere ale croitoriilor italiene si au beneficiat de un internship de patru luni intr-un atelier de croitorie cu traditie din Milano, sartoria Zanella.

Care sunt tendintele actuale din industria modei? Care sunt particularitatile acestui business? Cum vede Alexandru Moise starea antreprenoriatului din domeniu Mai sunt oportunitati de business pe aceasta nisa? Care sunt calitatile necesare unui bun antreprenor? Va fi Romania mai antreprenoriala? Cat de importanta este definirea modelului de afaceri: cum face Alexandru Moise acest lucru? Cat de importanta este pentru un antreprenor cultura punerii in practica a ideilor? Care este rolul marketingului in domeniul modei?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Alex Moise va raspunde in cadrul emisiunii de miercuri. Scrie aici intrebarile tale si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Antreprenor innascut se muta in Australia si construieste doua afaceri