Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi: invitat este un antreprenor care a lansat mai multe cafenele, dupa ce a intrat in antreprenoriat la varsta de 23 de ani, in urma cu aproape un deceniu.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitatul nostru va fi Traian Ispasiu, fondatorul Caffe Tabiet. Tema emisiunii va fi Antreprenoriat in industria cafenelelor. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Primul business al sau a fost un service auto pe care l-a deschis in 2003, la 23 de ani. Dupa 3 ani de activitate in mod inopinat a fost nevoit sa inchida afacerea pe motiv ca primaria a demolat cladirea in care functiona si platea chirie. "Apoi am hotarat sa schimb domeniul si m-am indreptat catre zona de FMCG, prin urmare am luat locatia din avrig in 2006 si am infiintat prima mea cafenea sub brandul Caffe Tabiet ( tabiet imi spuneau prietenii )". Era vorba despre o cafenea cu un design clasic. "In acel moment nu cunosteam deloc acest domeniu, prin urmare un an de zile, zi de zi, am stat in locatia din Avrig si am invatat"

In mai 2007 a deschis a doua locatie in Centrul vechi. Am folosit acelasi design ca in prima locatie, pe care a vandut-o in 2008. In 2009 a deschis a treia locatie in Drumul Taberei. Povestea integrala, in emisiunea Start-Up Wall-Street de astazi.

Scrie aici intrebarile tale si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Iti tratezi business-ul ca pe un hobby? De ce vei esua