Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi: invitat este antreprenorul care a introdus plata transportului in comun prin SMS vine la Start-Up Wall-Street: Dan Boabes, fondatorul SimPlus.


Start-Up Wall-Street, astazi, de la ora 12:00: invitatul nostru va fi Dan Boabes, fondatorul SimPlus. Tema emisiunii va fi Antreprenoriat si inovatia in IT&C. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Dan Boabes, fondatorul Simplus, companie furnizoare de servicii de interactivitate prin SMS, contacta in 2002 postul de televiziune Atomic TV pentru a introduce in programul sau sistemul de SMS-uri. Primul lucru care a fost intrebat a fost: "Ne costa ceva? Nu, chiar veti castiga din asta", a fost replica lui.

Simplus este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil din Romania, cu o valoare a cifrei de afaceri estimata la aproximativ 7 milioane de euro.

Putem spune despre Dan Boabes ca este un vzionar si ca inoveaza constant? Vom afla raspunsul in emisiunea Start-Up Wall-Street. Sigur e faptul ca folosindu-se mereu de noile tehnologii din domeniu a ajuns deja la 17 ani de experienta in industria telecom. Unul dintre lucrurile care l-au diferentiat intotdeauna de colegi sau de competitie a fost faptul ca intotdeauna era cel mai tanar, se intampla asta la Universitate, in cadrul cursurilor de MBA si chiar in propria sa companie, in primii ani de antreprenoriat.

Dan Boabes si-a legat experienta profesionala de mai multe institutii recunoscute din piata telecom. A inceput prin a fi co-proprietar al companiei Instant Exim, la scurt timp devenea Manager Tehnic la RDT Systems, in 1998 ajunge director de vanzari la Societatea Nationala de Radiocomunicatii. Paraseste postul de la SNR si pleaca pe functia de director general la compania Estern Space System. In anul 2002 infinteaza compania ParlaTel, pe care in anul 2008 o vinde fondului de investitii AIG Found. In prezent, este CEO si proprietar, alaturi de sotia sa, Corina Boabes al companiei Simplus.

Este antreprenorul care a introdus in Romania - plata transportului in comun prin SMS. Lui Dan Boabes ii plac calatoriile si tehnologia......chiar si cea nedescoperita inca!
Scrie aici intrebarile tale si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Cum extinzi un startup FinTech, din Iasi, in Polonia si Ungaria ?