Wall-Street.ro va invita, alaturi cei mai importanti specialisti in IT&C, pentru a gasi solutii prin care IMM-urile si antreprenorii pot inova in acest domeniu. Publicatia business va organiza joi una dintre cele mai importante conferinte IT din aceasta toamna.

Conferintele Wall-Street isi propun sa puna fata in fata lideri ai mediului de business, cu un public activ, selectionat dintre cititorii publicatiei. Vezi mai jos momentele cheie ale unei conferinte wall-street.ro din aceasta toamna. (Antreprenor, caut finantare, editia a II-a)

wall-street.ro va invita, alaturi cei mai importanti specialisti in IT&C, pentru a gasi solutii prin care IMM-urile si antreprenorii pot inova in acest domeniu.

Cum va arata economia digitala? Cum se aplica inovatia in sectorul IT&C? Cat de importanta este inovatia pentru antreprenorii din IT&C in contextul unei noi economii, in conditiile in care valorile economice sunt modificate? Cum sa faci profit din inovatie? Ce cauta investitorii la IMM-uri? Acestea sunt doar cateva intrebari la care vom raspunde in cadrul evenimentului Inovatia in IT: Solutii pentru IMM-uri.

Daca vrei sa afli mai multe despre inovatia in IT-ul romanesc, sa discuti cu cei mai importanti specialisti in IT&C, participa la conferinta Inovatia in IT&C: Solutii pentru antreprenori si IMM-uri!

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Antreprenoriatul trece prin IT si restaurant. Povestea Paula Ana