Radu Georgescu, antreprenor in serie, investitor si mentor, Founding Partner & Chairman GECAD Group, continua intalnirile cu tinerii din institutiile de invatamant liceal, sub umbrela proiectului Jurnal de Antreprenor in Licee.
In anul scolar 2011-2012 care a marcat si debutul proiectului au participat la intalnirile cu Radu Georgescu peste 700 de elevi de la 12 licee din Iasi, Timisoara, Brasov, Cluj, Arad, Bucuresti si Targoviste.

“Ne dorim sa intalnim tineri deosebiti care simt nevoia de a discuta deschis despre pasiunile lor, inovatie, dorinta de a schimba lumea si, printre picaturi, despre software, Internet, comert electronic, tehnologii moderne si cum e sa fii antreprenor. Dorim sa le dam posibilitatea de a pune intrebari si de a descoperi raspunsuri pe care nu le afla din carti si uneori nici in scoala”, explica Radu Georgescu.

Primele intalniri vor avea loc in luna octombrie la Ploiesti, la Colegiile Nationale Ion Luca Caragiale si Mihai Viteazul. Ulterior, in noiembrie, intalnirile cu liceenii se vor muta in Bucuresti, urmand a fi organizate in cateva dintre institutiile de elita din Capitala.

“Am beneficiat de foarte multa sustinere pentru prima editie a proiectului Jurnal de Antreprenor in Licee, fapt care ne demonstreaza ca profesorii stiu cat de important este sa ofere elevilor acces la modele reale, si nu doar teoretice, de evolutie profesionala”, spune Iuliana Butuc-Cerchez, corporate affairs officer GECAD Group si coordonatoarea proiectului.

Jurnal de Antreprenor in Licee a debutat in septembrie 2011 si urmareste sa stimuleze spiritul antreprenorial in randul elevilor de liceu. Proiectul se desfasoara sub forma unor intalniri periodice cu elevii ce urmeaza cursuri cu profil real (informatica, matematica-informatica sau economic) in cadrul unor licee de prestigiu din tara.

“Prima editie a proiectului a primit sprijinul a mai mult de 30 de cadre didactice si 13 voluntari care au fost practic ambasadorii nostri la fata locului”, mentioneaza Iuliana Butuc-Cerchez.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri