Emisiunea saptamanala “Start-Up Wall-Street”, o coproductie Radio Lynx si wall-street.ro, una dintre putinele oportunitati in care ii poti urmari pe antreprenori in dezbateri despre antreprenoriat, a implinit un an de activitate.

“Un an de zile cu Start-Up Wall-Street se traduce prin zeci de dialoguri in care am luat contact cu cei mai proaspeti antreprenori romani, cu entuziasmul si ideilor lor, dar mai ales cu psihologia intreprinzatorului roman. Antreprenorul are motivatii aparte, pe care le regasesti cu greu la alti actori din mediul de business”, spune Claudiu Vrinceanu, redactor-sef Wall-Street, realizatorul si moderatorul emisiunii.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Emisiunea se difuzeaza in fiecare miercuri, de la ora 12, timp de 50 de minute.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce sepotriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat sau vor sa isi creasca mai departe proiectul antreprenorial.

“Ca jurnalist de business, ma simt bine in preajma antreprenorilor cu care interactionez si despre care scriu zilnic si imi face placere sa vorbesc despre ei.” De ce? “In primul rand, pentru ca antreprenorii creeaza businessuri, genereaza locuri de munca. Un antreprenor este un mijlocitor intre capital si forta de munca. In al doilea rand, pentru ca intreprinzatorii au o imagine proasta in Romania. Sunt atat de multi antreprenori de valoare care nu ies in fata. Daca te duci in Statele Unite ale Americii si spui ca esti antreprenor, vei fi privit bine. Aici lucrurile nu stau (inca) asa. In al treilea rand, acestia sunt ignorati de guvernanti. In al patrulea rand, o economie care se bazeaza preponderent pe afacerile mici face fata mai usor socurilor externe. Al cincilea argument este ca avem nevoie de alte modele”, adauga Claudiu Vrinceanu.

Urmatoarea editie a emisiunii Start-Up Wall-Street va avea loc miercuri, la ora 12:00: invitatul nostru va fi Voicu Oprean, fondatorul Arobs. Tema emisiunii va fi "Antreprenoriat in tehnologie".

Vezi mai jos patru dintre cele mai urmarite emisiuni Start-Up Wall-Street din primul an de activitate:

Radu Florescu, Saatchi&Saatchi: Puteti reusi fara smecherii, cinstit, dar depinde de voi

Bogdan Georgescu, la doi ani de la plecarea din Colliers: povestea lui antreprenoriala

Radu Georgescu, despre motivatie si antreprenoriatMarius Ghenea: despre antreprenoriat in comertul electronicTe-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
[VIDEO] Locul in care politicienii romani se intalnesc cu urangutani
Setari Cookie-uri