Miercuri, 14 noiembrie, Readers Café gazduieste cea de a sasea editie Idea Exchange, eveniment de networking in cadrul caruia tinerii antreprenori au posibilitatea sa isi dezvolte reteaua de contacte, sa discute cu antreprenori si oameni de afaceri consacrati, dar si sa cunoasca potentiali clienti si parteneri de afaceri. Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza prin completarea formularului de inscriere disponibil online aici.

Cea de a sasea editie Idea Exchange va debuta cu o discutie cu Felix Patrascanu, fondator al companiei de curierat FAN Courier. Participantii vor avea astfel ocazia sa cunoasca un antreprenor roman de succes si sa afle mai multe din experienta CEO-ului liderului serviciilor de curierat rapid din Romania. Discutia va fi moderata de Claudiu Vrinceanu, redactor sef wall-street.ro.

Idea Exchange este mai mult decat un eveniment de networking, editiile anterioare ale acestuia contribuind la crearea unei comunitati de tineri pasionati de antreprenoriat care isi doresc primeasca feedback pentru ideile lor de afaceri. In cadrul evenimentului, accentul este pus pe antreprenoriat, iar fiecare participant are oportunitatea de a-si prezenta propriile proiecte si de a discuta cu oamenii interesati de acestea.
Fiecare dintre participantii Idea Exchange va avea ulterior sansa de a-si prezenta timp de doua minute proiectul sau ideea sa de afaceri si va putea identifica la final potentiali colaboratori si parteneri de afaceri.

„Ne bucuram sa vedem ca Idea Exchange a dus la formarea unei comunitati a tinerilor pasionati de antreprenoriat. Pana in prezent peste 175 de tineri au participat la evenimentele lunare de networking si ne bucuram sa vedem si primele povesti de succes: participanti care au identificat noi oportunitati de colaborare si au gasit persoanele potrivite care sa li se alature in demersurile lor”, a declarat Serban Mogos, Presedinte si Co-Fondator Akcees.

Urmatorul eveniment din seria Idea Exchange are loc miercuri, 14 noiembrie, incepand cu ora 18:30 la Readers Café (Bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 55-57, Metropolis Center) si il are ca invitat special pe Felix Patrascanu, co-fondator si CEO FAN Courier. Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza in baza completarii formularului de inscriere disponibil online aici.

Idea Exchange este un eveniment Akcees organizat cu sprijinul wall-street.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Viata de curier: probleme cu cainii vagabonzi si invitatii la masa
Setari Cookie-uri