Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, in care invitat va fi unul dintre cei mai cunoscuti traineri din Romania.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitat va fi Viorel Panaite, fondatorul Human Invest.

Profil de antreprenor: Viorel Panaite are o experienta de peste 12 ani in industria de training si consultanta in dezvoltare organizationala fiind unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati traineri din Romania. Impreuna cu Richard Reese, a fondat Human Invest – companie de training si consultanta in dezvoltare organizationala.

Printre altele, el a condus si implementat programe de dezvoltare a competentelor manageriale sau de consolidare culturala pentru Holcim Romania, Rompetrol, Vodafone Romania, AirLiquide/ Ductil, Pepsi Americas, Aviva Romania, Orange Romania, GSK Romania.

Isi petrece timpul liber implicandu-se in activitati voluntare, calatorind si vizitand orase noi sau testand atmosfera si ospitalitatea restaurantelor din Bucuresti impreuna cu sotia sa!

Cum a pornit Viorel Panaite firma Human Invest? Care au fost pasii dezvoltarii unui proiect antreprenorial in training? Care este rolul automotivarii si al dezvoltarii personale pentru un antreprenor? Ce isi doresc antreprenorii: recunoastere, bani sau indeplinirea unui vis?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Viorel Panaite va raspunde in direct astazi. Scrie aici intrebarile si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Setari Cookie-uri