Au trecut 12 ani de cand conduce Human Invest, companie de training in leadership. Viorel Panaite este mai mult decat un antreprenor: are experienta in industria de training si consultanta in dezvoltare organizationali, fiind unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati traineri din Romania.

Viorel Panaite a povestit despre foarte multe teme in emisiunea Start-Up Wall-Street, dintre care amintim doar cateva subiecte utile: cum arata profilul antreprenorului roman, legatura dintre motivatie si antreprenoriat, cat de importanta este smerenia in business, viziune, invatarea la 40 de ani, trecerea de la succes la semnificatie, conexiunea dintre ego si succes si despre cum a aparut o idee de business in trenul personal Ploiesti-Bucuresti.

Printre altele, el a condus si implementat programe de dezvoltare a competentelor manageriale sau de consolidare culturala pentru Holcim Romania, Rompetrol, Vodafone Romania, AirLiquide/ Ductil, Pepsi Americas, Aviva Romania, Orange Romania, GSK Romania.

Cum a pornit Viorel Panaite firma Human Invest? Care au fost pasii dezvoltarii unui proiect antreprenorial in training? Care este rolul automotivarii si al dezvoltarii personale pentru un antreprenor? Ce isi doresc antreprenorii: recunoastere, bani sau indeplinirea unui vis?
Acestea sunt doar cateva intrebari la care Viorel Panaite a raspuns in cadrul emisiunii Start-Up Wall-Street.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Setari Cookie-uri