Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de miercuri, in care invitati vor fi antreprenorii Dragos si Razvan Popescu, fondatorii clinicii stomatologice de lux DentalMed.

Start-Up Wall-Street, o emisiune despre antreprenoriat pe care o puteti urmari astazi, 21 noiembrie, la ora 12:00. Emisiunea este moderata si prezentata de Claudiu Vrinceanu, redactor-sef al publicatiei wall-street.ro.

Cine sunt invitatii emisiunii


Dragos Popescu este General Manager DentalMed si unul din fondatorii clinicii, alaturi de fratele sau, Razvan Popescu. Medic stomatolog cu competenta in chirurgie parodontala si implantologie si membru al Societatii de Parodontologie din Israel, alaturi de echipa sa chirurgicala opereaza anual sute de pacienti. Dragos Popescu este absolvental Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti.

Simtind o oportunitate in sistemul privat al anilor 2000, Dragos Popescu se hotaraste sa isi urmeze visul de a dezvolta o clinica dentara care sa rivalizeze cu orice clinica din Europa sau SUA. Impreuna cu fratele sau, Razvan Popescu, inaugureaza in anul 2006 clinica DentalMed, avand ca scop dezvoltarea unui sistem medical ultraperformant de investigare, tratare si monitorizare a pacientilor, la un nivel premium de calitate.

In anul 2011 inaugureaza Centrul de Excelenta in Chirurgie si Implantologie si, totodata, anul 2011 a reprezentat finalizarea procesului de extindere a clinicii in aceeasi locatie, de la 200 mp la 700 mp, cuprinzand 9 unituri, sala de chirurgie, Computer Tomograf MORITA, spatii pentru minicolocvii, amenajari pentru live surgery, printr-o investitie de 1,5 mil. euro.

Antreprenorii sunt esenta si baza dezvoltarii societatii. Fara idealuri si visuri, lucrurile nu pot evolua. Increderea in sine si pasiunea conduc la succes. Informatia corecta si filtrata este baza oricarei afaceri si decizii. Utilizata o secunda inaintea celorlalti, informatia, asociata cu viziunea, duce la crearea oportunitatilor.”Imposibilul poate fi posibil” este mottoul pe care Dragos Popescu il repeta mereu colegilor mai tineri.

Razvan Popescu, director de dezvoltare si co-fondator DentalMed, este absolvent al Facultatii de Fizica din Cadrul Universitatii din Bucuresti si, de asemenea, Masterand si Doctor in Biofizica Moleculara al Universitatii Pierre si Marie Curie din Paris.

El si-a inceput cariera antreprenoriala in domeniul imobiliar, deschizand in anul 2005 propria agentie imobiliara axata pe consiliere in investitii imobiliare si dezvoltare de cladiri de birouri de talie mica si medie. Expertiza de business in investitii imobiliare, constructii, studii de piata, vanzari si tehnologia informatiei, s-a completat cu cea a fratelui sau, Dragos Popescu, in stomatologie, asa s-a nascut proiectul unei clinici ultraperformante create si concepute de la zero in anul 2006, plecand de la idea dezvoltarii unui sediu propriu al clinicii, pe masura ambitiilor fondatorilor.

Razvan Popescu este de parere ca „prin antreprenoriat avem avantajul sa creem o structura noua, in afara tiparelor, conform aspiratiilor personale. Primim libertatea de a plati in general un pret mai mare (timp, consum, investitie personala) decat cel la care ar fi dispus un salariat, dar cu satisfactii pe masura. In relatia cu un client - clientul are intotdeauna dreptate – el da ratiunea unui business sa existe, el ajuta in drumul spre performanta. Cred cu toata convingerea ca o afacere este de success doar daca intentia antreprenorului este sa isi faca treaba cat mai bine, cu pasiune, sa isidoreasca perfectionarea continua. Pasiunea ne ajuta sa gasim solutii cand totul pare imposibil de realizat”.

Scrie aici intrebarile tale pentru cei doi invitati si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.

Antreprenoriat. Lansarea si administrarea unei afaceri este un manual conceput pentru cursurile universitare de antreprenoriat. Cursurile se bazeaza pe programele educationale concepute de Steve Mariotti.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.
Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri