Site-ul romaensc Tjobs a fost nominalizat la premiile Europas, The European Tech Startup Awards, in cadrul a trei categorii distincte. Premiile Europas, considerate „Oscarurile tehnologiei europene” si organizate de TechCrunch, publicatie dedicata tehnologiei, vor fi decernate pe 22 ianuarie, in Berlin.

Cele trei categorii la care compania Tjobs a fost nominalizata sunt: People's Choice Award, Top 10 Middleweight Startup si Top 10 Best Central and East European Startup. Companiile nominalizate la premiile Europas au fost selectate din randul a peste 1000 de companii tinere din domeniul IT din Europa, Orientul Mijlociu si nordul Africii.

People's Choice Award, sau Premiul de Popularitate, va fi decernat in urma voturilor primite de fiecare dintre cele 600 de companii participante pe pagina de concurs. Tjobs se afla in prezent in Top 10.

Celelalte doua categorii, Top 10 Middleweight Startup si Top 10 Best Central and East European Startup, isi vor alege castigatorii in urma deciziei juriului, printre ai carui membri se numara Jawed Karim (fondatorul YouTube), Troy Carter (investitor si manager al artistei Lady Gaga) si Roxanne Varza (reprezentanta companiei Microsoft).

Cele trei nominalizari sunt o reconfirmare a valorii pe care companiile IT din Romania o au la nivel international, dar si o certificare a unui model de business care imbina tehnologia si traditia.

People's Choice Award (Premiul de Popularitate) se va incheia pe 11 ianuarie, iar cei care doresc sa sustina business-ul romanesc o pot face aici.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Orban si "depesedizarea angajarilor in functii publice": ce propune