O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitat va fi unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati traineri si speakeri din Romania.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street de astazi, 23 ianuarie: Trainerul Octavian Pantis, managing director TMI Training & Consulting. El este autorul cartii "Musai List", un best-seller in domeniu. Cartea iti arata cum sa iti organizezi timpul in asa fel incat sa muncesti eficient, sa faci loc pentru ce-ti place si sa te bucuri de fiecare zi

Realizatorul emisiunii
: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor-sef wall-street.ro.

Invitatul emisiunii: antreprenorul Octavian Pantis (octavianpantis.ro) este managing director al firmei TMI Training & Consulting, companie pe care o conduce din 1999, cand a deschis in Romania biroul companiei internationale de training si consultanta TMI, infiintata in 1975 in Danemarca.

Start-Up Wall-Street
este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Scrie aici intrebarile tale pentru cei doi invitati si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un Ghid Practic pentru Antreprenori, prima carte despre antreprenoriat scrisa colectiv de oameni de afaceri din Romania, membri ai comunitatii Romanian Business Leaders. Ghidul este un instrument de lucru pentru antreprenorii aspiranti, o colectie de sfaturi antreprenoriale menite sa incurajeze si sa inspire oamenii cu idei sa treaca la actiune si sa le concretizeze.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Antreprenor innascut se muta in Australia si construieste doua afaceri