O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitat va fi managerul unei edituri de top din Romania.

Emisiunea s-a incheiat. Inregistrarea ei va fi disponibila in curand.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street de astazi: Dan Vidrascu, cofondator si director general al Editurii Litera International, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de carte.

Realizatorul si moderatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu, redactor sef al publicatiei wall-street.ro.

Dan Vidrascu este directorul general al Editurii Litera International inca din 1998 de cand a fondat compania alaturi de tatal sau, Anatol Vidrascu, si fratele sau, Marin Vidrascu. Compania care a avut anul trecut afaceri de circa zece milioane de euro a fost infiintata initial in 1989 in Republica Moldova.

Scrie aici intrebarile tale pentru cei doi invitati si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu doua carti foarte interesante:

50 de idei geniale care au schimbat omenirea
- o fascinanta calatorie de descoperire a celor mai importante idei pe care le-au avut vreodata oamenii. John Farndon a apelat la o serie de experti, care au cazut de acord in privinta unei liste cu 50 de idei, de la cele elementare, cum ar fi roata, pana la cele mai pretentioase, cum ar fi teoria cuantelor.

Wall Street - Carte-documentar de referinta pentru crahul din 1929, Wall Street deruleaza in chip magistral povestea terifianta si pasionanta a celei mai mari crize financiare din toate timpurile. Au fost necesare arhive monumentale si nu mai putin de 400 de convorbiri cu actorii si martorii acestei drame pentru a reconstitui aceasta pagina unica de istorie.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Antreprenor innascut se muta in Australia si construieste doua afaceri