Antreprenorii din domeniul tehnologic care sunt interesati sa afle cum isi pot extinde afacerea la nivel international se pot intalni pe 6 februarie cu Radu Georgescu, fondator si presedinte al grupului de companii Gecad, in cadrul programului Venture Mentoring, organizat de Fundatia Venture Connect.
Intalnirea are loc are loc pe 6 februarie, incepand cu ora 15.00, la sediul Fundatiei Post-Privatizare si are ca tema ”Expansiunea unei afaceri pe piete internationale”.

Venture Mentoring este un program prin care un mentor al VentureConnect, fundatia care organizeaza acest program, se intalneste bilunar cu antreprenorii care au nevoie de raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina. Temele abordate sunt diverse, printre acestea numarandu-se subiecte legate dezvoltarea businessului, dezvoltare de produs, marketing si comunicare, proprietate intelectuala, procesul de finantare si exit.

Prima intalnire din acest an isi propune sa dezbata subiecte printre care: expansiunea unei afaceri pe piete internationale, identificarea parteneriatelor strategice, depasirea barierelor culturale, structurarea afacerii, strategie, procesul de finantare, precum si modelul de finantare.

Urmatoarele intalniri programate pentru lunile februarie si martie vor dezbate dezvoltarea si comercializarea de produse si servicii software business-to-busines sau business-to-consumer, comert electronic si internet.

Pentru mai multe informatii despre Venture Mentoring si modalitatea de participare vizitati www.ventureconnect.ro.

Programul VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (senior associate la Biris Goran) si Daniel Visoiu (partener la Biri? Goran), impreuna cu un grup de antreprenori IT / online format din Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (presedinte al grupului Gecad), Orlando Nicoara (director general al Mediafax Group si antreprenor online), Péter Barta (director executiv Funda?ia Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor online).

In luna februarie 2012, a fost lansata Fundatia Venture Connect, care a dat startul altor programe dedicate mediului antreprenorial: Venture Mentoring si comunitatea de investitori Angel Connect.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri