Daca in Statele Unite ale Americii o vedeta poate plati pentru un antrenament fitness de o ora cu un instructor personal si pana la 350 de euro, in Romania lucrurile stau diferit. Cori Gramescu, proprietara salii de gimnastica LadyFit si unul dintre cei mai cunoscuti instructori, poate castiga pana la 70 de euro pe ora ca si antrenor personal.
In 2008, Cori Gramescu deschidea propria sala de gimnastica – LadyFit – primul pas in antreprenoriat pe care l-a facut dupa ce anterior lucrase ca ofiter de credite in cadrul unei banci.

Pana in 2011, a antrenat peste 6.500 de clienti si a devenit antrenorul personal al unor celebritati locale precum Mirela Boureanu-Vaida, Dana Rogoz, Dragos Bucurenci, Laura Cosoi sau Roxana Ionescu.

“Eu imi vand timpul foarte scump pentru ca este limitat. Pentru o ora de antrenament privat pot lua intre 50 si 70 de euro. Spre comparatie, antrenori cunoscuti din SUA cer intre 100 si 350 de euro pe ora. In Canada, o ora cu un instructor privat poate ajunge si pana la 200 de dolari”, a spus Cori Gramescu in cadrul emisiunii Start-Up Wall-Street.

Cititi mai multe in articolul "Antrenoarea vedetelor: Marketing nu inseamna sa reduci preturile
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri