Claudiu Apostol are 35 de ani si a absolvit Facultatea de protectia mediului din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti. Este de asemenea si unul dintre exemplele pozitive privind legatura dintre facultatea terminata si business-ul propriu lansat ulterior – o afacere in domeniul curateniei, totul bio.
Claudiu Apostol are si certificatul in management al Open University Business School London, certificat ce i-a confirmat abilitatile in management si care l-a motivat.

Un proiect deosebit de important a fost deschiderea operatiunilor in Romania pentru Impuls Leasing alaturi de echipa sa, companie ce a ajuns in perioada 2007-2013 in top 5 national.

“De-a lungul timpului am beneficiat de serviciile profesionale de cleaning. Din pacate, in cele mai multe cazuri aceste servcii aveau o calitate indoielnica, iar atmosfera in care imi desfasuram activitatea era pur si simplu poluata de substantele chimice agresive folosite de operatorii din curatenie. De aceea m-am gandit sa ofer un altfel de serviciu de curatenie, un serviciu ce ofera calitate si, cel mai important, un mediu placut, reconfortant si chiar motivant pentru angajatii din birouri”, motiveaza el alegerea nisei pe care a intrat.

Cea mai mare provocare in acest domeniu este gasirea de oameni calificati si cu un inalt nivel de moralitate.

In general, cei circa 100 de clienti ai companiei sunt cei pentru care curatenia bine facuta reprezinta un lucru foarte important, clienti care au o educatie in acest domeniu.

“Cea mai mare provocare in acest domeniu este gasirea de oameni calificati si cu un inalt nivel de moralitate. Bio-Cleaning nu face rabat de la aceste lucruri si pot spune ca in acest moment suntem printre companiile de top din punctul de vedere al serviciilor oferite”, considera antreprenorul.

Statistic, clientii Bio-Cleaning au studii superioare si varste intre 25-48 de ani, majoritatea dintre ei fiind manageri.

In prezent Bio-Cleaning are 15 angajati si urmareste sa angajeze inca circa 20 pana la finalul anului in curs. Compania urmareste afaceri de circa 300.000 de euro in anul curent.

“Ca orice afacere aflata la inceput, are un plan amplu de dezvoltare pentru viitor. Intrucat primim foarte multe solicitari si din tara, cu siguranta in urmatoarea perioada dorim sa deschidem puncte de lucru in tara , in special in marile orase universitare. In cel mai scurt timp vom deschide un sistem in fransiza prin care vom oferi serviciile potentialilor clienti din alte orase ale tarii”, spune el.

Antreprenorul a aflat de proiectul AfacereaMea sustinut de wall-street.ro si a decis sa spuna povestea Bo-Cleaning. Ai si tu un proiect la inceput de drum cu elemente originale si care s-ar putea transforma intr-un succes? Nu ezita si scrie-ne pe AfacereaMea@Wall-Street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri