Firma romaneasca de vanzari directe Escapade Fashion din Timis, infiintata in 2011 de o tanara de 24 de ani, a avut anul trecut afaceri de 1,5 milioane lei (300.000 euro) din distributia de colanti si lenjerie, si vrea sa depaseasca 1 milion euro in acest an, scrie Mediafax.
Potrivit datelor de la Registrul Comertului, firma are ca asociat unic pe Adelina Alexandra Lacatusu, in varsta de 24 de ani.

Portofoliul Escapade include produse precum lenjeria fara cusaturi sau colanti cu efect anticelulitic, antiinflamator, de hidratare sau modelare corporala.

Potrivit reprezentantilor firmei, produsele sunt selectate in principal de pe piata italiana, dar si de pe cea poloneza, si sunt distribuite in Romania sub brandul Escapade.

Potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, in 2011 Escapade Fashion a avut o cifra de afaceri de 244.000 lei si un profit net de 75.000 lei.

"Publicul cauta produse noi care sa fie nu doar estetice si de foarte buna calitate, ci sa si aduca diferite servicii in domeniul intimo&collant. Ideea noastra a fost sa umplem acest gol si astfel a aparut Escapade, prima firma de vanzari directe specializata in textile touch. Felul extraordinar in care am crescut in acest an si jumatate ne confirma ca ideea noastra a fost corecta", a declarat Cristian Zima, directorul general al firmei.

Escapade estimeaza ca va ajunge la un numar de peste 10.000 de parteneri/distribuitori pana la sfarsitul acestui an.

Sursa foto: http://www.escapadefashion.ro/Interfaces/ItemsDetail.aspx?groupID=392

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri