Cum poti combina un smartphone, un roman si implicarea sociala? O aplicatie mobila dezvoltata de o echipa de tineri pare a avea raspunsul la aceasta problema. Adonis Software este o firma infiintata la finalul lui 2011 de Bogdan Florescu si Radu Ancu, iar de cateva zile a lansat in Google Play, magazinul de aplicatii de pe telefoanele si tablete cu Android, Urban Hero, un program care permite locuitorilor oraselor din Romania sa raporteze problemele pe care le vad in oras.
Cei doi, impreuna cu echipa de noua oameni de la Adonis, au planuri mari cu aceasta aplicatie, care ar putea schimba modul cum vom trimite problemele catre autoritati, relateaza Adevarul.ro.

Florescu si Ancu au inceput munca la finalul lui 2011, iar Adonis, desi se dorea o firma unde sa dezvolte aplicatii proprii, a fost nevoita sa ia proiecte de pe site-ul freelancer.com. In felul acesta, au putut sa aiba un venit constant, iar recent sa revina la visul lor: dezvoltarea unor programe gandite de ei de la zero.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro.

Sursa foto: Vlad Andriescu/Adevarul

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri