Fundatia Romanian Business Leaders a lansat prima faza a programului de mentorat „101 companii de la stres la succes”, prin care 33 de antreprenori cu minimum 3 angajati si o cifra de afaceri de 100.000 euro vor fi antrenati pe parcursul a trei ani, de o echipa formata din peste 40 de Antrenori de Business.
Astfel, antreprenori si executivi cu experienta in companii nationale si multinationale din Romania si membri ai comunitatii Romanian Business Leaders (RBL) - Antrenorii au participat marti seara alaturi de echipa si partenerii proiectului, la evenimentul de lansare a programului, gazduit de Consiergo, la Palatul Cesianu-Racovita.

„Business-ul autohton are resurse neexploatate de incredere si intrajutorare. Cateva zeci de oameni extraordinari care prin munca, darzenie si curaj au cladit companii puternice se reunesc azi in echipa de Antrenori de Business a RBL. Ca Antrenori, ei pornesc sa indrume primii 33 de antreprenori mai mici, ale caror provocari le inteleg, pentru ca, pe drumul de constructie a unor afaceri de succes, au trait experiente si emotii similare. Este o oportunitate incredibila pentru cei ale caror afaceri, desi stabile, nu au facut inca saltul de la antreprenoriatul de subzistenta la cel generator de prosperitate. Si este o ocazie speciala in care celebram spiritul inovator si vocatia de constructie a antreprenoriatului romanesc”, a declarat Sergiu Negut, liderul proiectului „101 companii de la stres la succes”, cu ocazia lansarii primei faze a programului.

Procesul de selectie a primilor 33 de antreprenori (dintr-un total de 101) este in desfasurare, primele aplicatii primite fiind momentan in faza de evaluare.

Inscrierile sunt deschise pana la data de 10 iulie 2013 si se realizeaza prin completarea, salvarea si trimiterea unui formular electronic la 101@rbls.ro.



Aplicatiile sunt evaluate de catre echipa de proiect in ordinea inscrierilor, iar antreprenorii selectati vor avea o prima intalnire fata in fata cu Antrenorul de Business care alege sa le fie mentor. In urma acestui prim contact, antreprenorul si Antrenorul decid de comun acord sa inceapa procesul de mentorat si primesc un ghid de mentorat si materiale suport prin care vor documenta progresul antrenamentului.

Proiectul “101 companii de la stres la succes” porneste de la observatia ca foarte multe dintre companiile noi, cu potential, trec printr-o faza de stagnare si nu reusesc sa faca saltul spre prosperitate. Scopul proiectului este sa ajute antreprenorii sa depaseasca acest prag si sa isi tripleze afacerea, in trei ani.

Proiectul face parte dintre initiativele Fundatiei Romanian Business Leaders, dedicate antreprenoriatului si a fost generat la a doua editie a Summit-ului anual RBL, din 7-8 februarie 2013, de catre proiect este formata din Aura Giurcaneanu si Raluca Soare (KPMG), Felix Patrascanu (FAN Courier), Eugen Voicu (Certinvest), Costin Taracila (Allen Overy), Sorin Tranca (Friends Advertising), Dan Cirstea (United), Oana Paun (The Hub Bucuresti), Mugurel Stan (Asociatia Euro 26), Florin Visa (Raiffeisen Investment), Claudiu Vrinceanu (Wall-Street.ro), Marius Stefan (Autonom rent-a-car), Madalin Dobre (Pierre Audoin Consultants), Ioana Traista (Fundatia PACT), Dora Surugiu (Maastricht School of Management), Radu Manolescu (KM Trust), Sorin Axinte (GLUE), Marius Bostan (VMB Partners), Daniela Cretu (John Maxwell Team, Op.team Associates), Andreea Rosca (Excel Communications) si condusa de catre Sergiu Negut (Wanted Transformation Consultancy).

Partenerii proiectului sunt Business Days, Club Intreprinzatorului Roman, Consiergo, Crama Atelier, Fundatia Friends for Friends, Fundatia LEADERS, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, Fundatia Post-Privatizare, JCI Romania si Maastricht School of Management.

Mai multe detalii despre proiect.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri