O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de astazi, cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.
.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street intre 11:30 este 12:15 este Marius Dan, unul dintre fondatorii Tudor Personal Tailor, un business romanesc de un milion euro specializat in servicii de croitorie personalizata pentru barbati. Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie alaturi de Mihaela Feodorof, managing partner Yourway.

Marius Dan se extinde, dupa trei ani de existenta, pe piata internationala, prin deschiderea unui magazin la Monaco la sfarsitul acestui an, iar pentru 2014 vizeaza City of London. "Au trecut trei ani, am confirmat, am atins o mie si ceva de clienti, oameni care revin. Spre sfarsitul anului, cel tarziu la inceputul anului viitor, vom deschide la Monaco. Avem un partener local care practic ne asigura intrarea pe piata si spatiul, si noi venim cu brandul, produsul si evident cu know-how-ul. Visul oricarui croitor este sa fie la Londra, si sigur in primavara anului viitor vom deschide un boutique chiar in City of London (centrul financiar al capitalei britanice - n.r.)".

Ne propunem sa avem o discutie interactiva, asa ca scrieti intrebarile voastre aici!

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef wall-street.ro.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatii de miercuri si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si