Construim BIBLIOTECA ANTREPRENORULUI ROMAN: invitatii emisiunii Start-up Wall-Street propun cate o carte pe care orice antreprenor trebuie sa o citeasca.

Marius Dan, fondatorul Tudor Personal Tailor, un business care ofera servicii de croitorie personalizata pentru barbati, recomanda cartea "Jack - Straight From The Gut", de Jack Welch. “Dan Stefan, manager Autonom Rent-a-Car, un antreprenor pe care il admir foarte mult, mi-a deschis ochii si mi-a recomandat aceasta carte”, a spus Marius Dan la Start-Up Wall-Street, o emisiune realizata si moderata de Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro).

In aceasta autobiografie remarcabila, publicata si in limba romana, o carte clasica de afaceri si cea mai bine vanduta carte in topul New York Times, acum si cu o noua postfata a autorului – Jack Welch ne poarta intr-o calatorie cu multe peripetii, asa cum a fost viata lui.
Mihaela Feodorof, managing partner Yourway, recomanda actualilor si viitorilor antreprenori cartea “Elefantul si puricele”, de Charles Handy, publicata de editura Codecs.

“Aceasta carte mi-a fost daruita atunci cand imi cautam locul din punct de vedere profesional”, afirma Mihaela Feodorof, care a lucrat timp de 16 ani in cadrul BRD - Groupe Societe Generale, unde a coordonat echipa de recrutare acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajari.

Sa fi iesit oare marile corporatii – elefantii – de sub orice control? Pornind de la propria experienta de viata, Charles Handy ia in discutie in cartea “Elefantul si puricele” viitorul, cu multe dintre laturile lui – educatia, munca, familia, managementul, religia si societatea.

Charles Handy a fost numit unul dintre "cei mai importanti si influenti ganditori in business", ocupand locul 2 in Topul "The Thinkers 50" in 2002 si este autor al teoriilor despre cultura organizationala care se studiaza in cadrul programelor de MBA al The Open University Business School, Marea Britanie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce reactii au avut investitorii straini dupa OUG 114