O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de astazi, cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt: un antreprenor si un consultant. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.


Start-Up Wall-Street, emisiune moderata de Claudiu Vrinceanu, jurnalist la wall-street.ro, este un talk-show transmis in direct pe care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie.

11:30 - 12:15:
O discutie interactiva cu Tudor Cobalas, 26 de ani, business deve­loper al XL Team. El este unul dintre fondatorii Gropometru, o aplicatie mobila care inregistreaza automat gropile in care dam cu masina pentru a avea o harta cu locul lor.

Gropometru este o aplicatie mobila care foloseste puterea telefonului (smartphone) pentru a inregistra gropile pe care nu apucam sa le evitam cand suntem la volan. Aplicatia este gratuita in App Store sau Google Play. “Ideal ar fi ca telefonul sa fie pus intr-o pozitie fixa, intre scaune sau pe scaunul pasagerului din dreapta. Functioneaza si din buzunar, dar nu recomandam o astfel de utilizare a aplicatiei”, a spus Tudor Cobalas.


12:15 - 12:50: Un dialog cu Bogdan Tenu, Senior Manager, Transaction Advisory la EY.

Bogdan Tenu are experienta in contabilitate, controlling, corporate finance si dezvoltarea afacerilor, cu peste 10 ani de experienta combinata atat in mediul industrial cat si in consultanta. A lucrat in mai multe industrii si are experienta in domeniile pharma si utilitati.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri