Start-Up Wall-Street, emisiune moderata de Claudiu Vrinceanu, jurnalist la wall-street.ro, este un talk-show transmis in direct pe care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie.

11:30 - 12:15:
O discutie interactiva cu Tudor Cobalas, 26 de ani, business deve­loper al XL Team. El este unul dintre fondatorii Gropometru, o aplicatie mobila care inregistreaza automat gropile in care dam cu masina pentru a avea o harta cu locul lor.

Gropometru este o aplicatie mobila care foloseste puterea telefonului (smartphone) pentru a inregistra gropile pe care nu apucam sa le evitam cand suntem la volan. Aplicatia este gratuita in App Store sau Google Play. “Ideal ar fi ca telefonul sa fie pus intr-o pozitie fixa, intre scaune sau pe scaunul pasagerului din dreapta. Functioneaza si din buzunar, dar nu recomandam o astfel de utilizare a aplicatiei”, a spus Tudor Cobalas.


12:15 - 12:50: Un dialog cu Bogdan Tenu, Senior Manager, Transaction Advisory la EY.

Citeste si:

Bogdan Tenu are experienta in contabilitate, controlling, corporate finance si dezvoltarea afacerilor, cu peste 10 ani de experienta combinata atat in mediul industrial cat si in consultanta. A lucrat in mai multe industrii si are experienta in domeniile pharma si utilitati.