O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de astazi, cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street intre 11:30 este 12:15 este Tudor Cobalas, 26 de ani, business deve­loper al XL Team. Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie alaturi de Bogdan Tenu, Senior Manager, Transaction Advisory la EY.

Tudor Cobalas este unul dintre fondatorii Gropometru, o aplicatie mobila care inregistreaza automat gropile in care dam cu masina pentru a avea o harta cu locul lor.

Gropometru este o aplicatie mobila care foloseste puterea telefonului (smartphone) pentru a inregistra gropile pe care nu apucam sa le evitam cand suntem la volan. Aplicatia este gratuita in App Store sau Google Play. “Ideal ar fi ca telefonul sa fie pus intr-o pozitie fixa, intre scaune sau pe scaunul pasagerului din dreapta. Functioneaza si din buzunar, dar nu recomandam o astfel de utilizare a aplicatiei”, a spus Tudor Cobalas.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef wall-street.ro.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatii de miercuri si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si