O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Emisiunea incepe la ora 11:30 cu antreprenorul Mihai Rotaru, CEO Clever Tech, dezvoltatorul aplicatiei Clever Taxi, si continua la 12:15 pana la 12:50 cu un dialog alaturi de Dan Humelnicu, consultant si fondator al ROSS Consultants.

Dan Humelnicu conduce ROSS Consultants din 1999 si a fost implicat in numeroase proiecte de dezvoltare si schimbare organizationala. Printre subiectele sale preferate se afla modelul si strategia de afaceri, cultura organizationala, managementul performantei si schimbarea organizationala.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef wall-street.ro.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatii de miercuri si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Competitia Mastercard Bank of the Year ajunge la a 5-a editie
Setari Cookie-uri