Fondatorii de businessuri creative isi mai pot inscrie firmele pana maine la Creative Business Cup Romania, o competitie deschisa companiilor din industrii creative care propun planuri de afaceri care necesita un capital de pornire de maxim 500.000 de dolari.

Industriile creative sunt definite in cadrul competitiei astfel: design, arhitectura, productia de continut software, publicitate, edituri si presa, muzica, film si video, arte vizuale si artele spectacolului, mestesuguri, radio si TV, gastronomie, activitati de recreere.

Planurile se pot trimite pe adresa creativebusinesscupro@gmail.com iar modelul de urmat este http://creativebusinesscup.ro/plan-de-afaceri/.

“Cautam idei de afaceri noi si revolutionare venind din industrii creative. Ideea de afaceri trebuie sa aiba un puternic potential de piata si cel putin una din persoanele din echipa trebuie sa aiba educatie sau background din industrii creative”, a afirmat directorul CKO, organizator al competitiei, Rasmus Wiinstedt Tscherning.

Selectia castigatorului din Romania este facuta de GEA Strategy & Consulting, reprezentant pentru Creative Business Cup si una din gazdele proiectului international Global Entrepreneurship Week (GEW) in Romania.

Citeste si:
Ce trebuie sa stie antreprenorii creativi care pornesc o afacere
Business creativ la inceput...

Creative Business Cup este compusa din competitii nationale si o finala internationala la Copenhaga, Danemarca, in timpul Global Entrepreneurship Week (GEW) 2012 – Saptamana Globala a Antreprenoriatului.

Castigatorii nationali concureaza cu castigatori din alte tari in finala internationala din 12-14 noiembrie 2013.

Sursa foto: www.facebook.com/pages/Creative-Business-Cup-Romania

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Studiu: In ce industrii lucreaza cei mai fericiti angajati din Romania