O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de astazi, cu un nou format. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street intre orele 11:30 si 12:15 este antreprenorul Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines. Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie alaturi de Sorin Matei, de la Empretec.

Dragos Anastasiu este presedintele grupului Eurolines Romania, care cuprinde una dintre cele mai mari agentii de turism din tara si unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de persoane.

A devenit antreprenor in urma cu 18 ani, abandonand o cariera sigura si confortabila de doctor in medicina in favoarea unei oportunitati de business aparute ca din senin. De atunci, Dragos Anastasiu s-a implicat activ in crearea si dezvoltarea mai multor firme – tour operare si servicii de rent a car, taxi si servicii si leasing, imobiliare si dezvoltare IT. Din 2011, reteaua de agentii a grupului Eurolines reprezinta brandul TUI in Romania, cel mai cunoscut jucator din piata turistica la nivel mondial.

Dragos Anastasiu este trainer in cadrul Atelierelor de Antreprenoriat, un proiect RBL recomandat de wall-street.ro. El va discuta alaturi de tinerii antreprenori despre importanta unui plan de afaceri.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef al publicatiei wall-street.ro.

Ai intrebari pentru Dragos Anastasiu? Adreseaza-le aici, iar cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cartea "Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante"

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri