Ernst & Young SRL, in parteneriat cu S&T Romania SRL, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia si Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati, a finalizat proiectul strategic POSDRU Antreprenor viitor durabil.

In cei trei ani de derulare a proiectului, peste 2,900 de antreprenori si potentiali antreprenori, dar si angajati si manageri din cadrul IMM-urilor au beneficiat de 6,500 de ore de cursuri si instruire pentru dezvoltarea aptitudinilor si a deprinderilor necesare pentru a deveni un antreprenor sau manager de succes. Avand ca obiectiv general promovarea culturii antreprenoriale in Romania, in cadrul proiectului s-au organizat 24 conferinte regionale, 24 sesiuni de instruire specifica, 24 ateliere de lucru si au fost dezvoltate 17 cursuri online.

"Antreprenorii sunt inovatori, sunt dornici sa invete si sa isi creeze o retea de contacte alcatuita din alti oameni de afaceri si parteneri. Cei mai multi dintre acestia gandesc global si au un impact semnificativ asupra comunitatii prin crearea de locuri de munca si prin sustinerea motorului cresterii economice. Pentru toate aceste motive, dezvoltarea unei culturi antreprenoriale si sprijinirea formarii cat mai multor antreprenori sunt doua masuri vitale pentru crearea unei fundatii puternice pentru crestere economica si dezvoltare", a declarat Camelia Horlaci (foto), Partener, Ernst & Young.

Pe langa componenta educativa din cadrul proiectului, peste 150 de companii active pe piata romaneasca au primit consultanta gratuita din partea Ernst & Young SRL si a S&T Romania SRL. Cele doua multinationale au oferit consiliere profesionala pentru reorganizarea afacerii in scopul cresterii competitivitatii produselor si serviciilor companiilor beneficiare ori au oferit asistenta in implementarea de instrumente IT pentru managementul IMM-urilor.

Cele peste 150 de companii consiliate, ca si cei peste 2,900 de participanti la cursuri au beneficiat si de formare si consiliere online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri