Cea mai mare provocare a antreprenorilor astazi este sa se reinventeze pentru ca ceea ce i-a facut sa aiba succes nu ii va ajuta sa se dezvolte pe viitor, a declarat in cadrul emisiunii Start-up Wall-Street, Bogdan Tudor, fondatorul companiei de externalizare de servicii informatice Class IT Outsourcing.

Sfaturi oferite de Bogdan Tudor:

1. Nu poti sa te concentrezi decat pe domeniul la care te pricepi cel mai bine. Daca faci si altceva performantele in domeniul in care excelai incep sa scada. La un moment dat eu am lansat alte doua afaceri in domenii asociate cu IT-ul si totusi nu au functionat pentru ca antreprenorul are nevoie de focus.

2. Sfatul meu pentru antreprenori este sa exceleze in ceea ce fac si apoi sa faca antreprenoriat in acel domeniu. Pentru ca restul lucrurilor se pot invata, dar serviciile trebuie sa fie de top

3. Piata are tendinta sa iti invalideze planul din prima zi de functionare a companiei si de aceea este important ca acesta sa fie scurt si foarte dinamic. Cu cat afacerea este mai mica, cu atat iti actualizezi planul de business mai des.

Citeste si:
Tudor, Class IT: Planul de business trebuie sa fie scurt si dinamic
Tudor, Class IT: Planul de...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
IT-ul este precum industria textila acum 10 ani. Sa renuntam la lohn!