Google va achizitiona startup-ul din Israel SlickLogin, dezvoltatorul unei tehnologii ce ofera posibilitatea inserarii de parole prin voce. Angajatii si patentele SlickLogin vor fi integrate in Google.

Cei trei fondatori ai startup-ului au confirmat achizitia. “Google impartaseste parerile noastre conform carora a te loga intr-un serviciu ar trebui sa fie un proces usor, si nu unul frustrant. Suntem extrem de incantati de tranzactie”, spune unul dintre fondatori.

Pana in prezent nu au fost facute publice date financiare privind deal-ul.

SlickLogin a fost fondata acum mai putin de un an. Compania a pornit de la ideea ca login-ul poate fi realizat fara a tasta, ci doar prin voce – si anume un sunet unic, ales de internaut. Compania nu a lansat inca un produs, la nivel comercial, astfel incat deal-ul este deci doar o achizitie de tehnologie.

Sunetele pot fi generate in cadrul unei aplicatii de pe smartphone, aceasta fiind transmisa catre website-ul ce necesita parola.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri