Relatiile pot merge in doua directii. Si daca merg “la vale”, este foarte tentant sa arati cu degetul de partea cealalta si sa zici ca el/ea este de vina. Dar problema s-ar putea sa fii tu insuti/insati.

Ca manager de business, daca angajatii tai nu dau roadele dorite, este timpul sa evaluezi daca ai putea sa iti faci mai bine job-ul de manager, scrie

Entrepreneur.com

. Pana la urma, o echipa este atat de fercita, eficienta si productiva cat liderul ei – exista o relatie indisolubila intre acestea.

Officevibe, o companie dedicata cresterii culturii corporate prin gamification, a realizat un infografic sumarizand ce trasaturi de caracter are un sef eficient. De la a fi intotdeauna onest pana la a fi optimist, chiar si cand este dificil, priveste infograficul de mai jos care reliefeaza trasaturile pe care le impartasesc managerii de valoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri