Pana pe 7 septembrie sunt deschise inscrierile in noua editie a JCI Tineri Antreprenori, program de training si mentorat pentru antreprenori aflati in primele faze de dezvoltare si pentru aspiranti in antreprenoriat.

JCI Tineri Antreprenori este organizat de Junior Chamber International Bucuresti. Programul este destinat atat celor care au deja conturata ideea de afaceri, au o firma infiintata si activitatea demarata, cat si celor care au ideea, produsul sau competenta in livrarea serviciului si doresc sa intre in antreprenoriat in urmatoarele 6 luni.

Pentru participare, antreprenorii la inceput de drum se pot inscrie pe site-ul www.tineriantreprenori.ro/inscrieri-editia-2014, acestia urmand a fi selectati dupa data de 7 septembrie. Programul este structurat sub forma a 6 sesiuni de training si o perioada de mentorat, iar la final, cele mai bune afaceri vor fi premiate de un juriu compus din antreprenori cu experienta in business.

Intre 15-30 septembrie, tinerii antreprenori vor participa la training-uri pe motivatie si etica antreprenoriala, strategie si pozitionare a afacerii, organizare din punct de vedere legal si fiscal, leadership si management al echipei, finante si perspectiva finantatorilor, IT si online. In octombrie si noiembrie sunt programate alte workshopuri, precum si intalnirile unu-la-unu ale participantilor cu mentorii. Intre mentorii din program regasim antreprenori care au fondat afaceri si branduri deja cunoscute in mediul de afaceri: Dan Stefan - Autonom Rent-a-Car, Mihai Patrascu - EvoMag, Marius Dan - Tudor. Personal Tailor, Octavian Badescu - fondator Sameday Courier si Lokko, fratii Mihai si Cristian Logofatu - Bittnet Systems, Claudia Filip - Greater, Victor Dragomirescu - Romanian Software si altii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri