Invitatii emisiunii WALL-STREET 360, de marti, 16 septembrie, ora 12, au fost antreprenorii Mihai Marcu, CEO Medlife, si Mircea Tudor, fondatorul firmei MB Telecom care a castigat marele premiu la Salonul de Inventii de la Geneva.

Teme de discutie: Care este profilul antreprenorului roman? Cat de inovativi sunt intreprinzatorii locali? Cum putem stimula inovatia in firmele autohtone?

WALL-STREET 360 este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, timp de 45 de minute, invitatii WALL-STREET 360 vor aborda din diverse unghiuri subiecte fierbinti din anumite industrii. Saptamana 15-19 septembrie, dedicata antreprenoriatului, este realizata in parteneriat cu compania de consultanta EY.

In saptamana 15-19 septembrie, in fiecare zi, de luni pana vineri, incepand cu ora 12:00, antreprenori de top si consultanti vor diseca provocari, oportunitati si tendinte intr-o dezbatere interactiva transmisa live, astfel incat la finalul saptamanii vom avea o viziune complexa asupra temelor discutate.

Fiecare saptamana va fi alocata unei anumite industrii asa ca ramaneti alaturi de WALL-STREET 360 pentru a afla opinii, idei si dezbateri pe teme din domeniul tau de activitate!

Citeste si
Poveste de succes: antreprenorul roman care exporta tehnologie in SUA