Teme de discutie: Ce poate face statul pentru antreprenorii romani? Cum arata programele guvernului pentru IMM-uri? Care este relatia dintre functionari si intreprinzatori? Cum arata legea SRL-D-urilor? Ce planuri are guvernul pentru mediul antreprenorial format din start-up-uri? Cum percepe ministrul Florin Jianu mediul public dupa experienta anterioara in mediul de business? Cum arata bilantul ministrului Florin Jianu dupa primele cinci luni de mandat?

Ai intrebari pentru ministrul IMM-urilor? Le poti adresa aici.

WALL-STREET 360 este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, timp de 45 de minute, invitatii WALL-STREET 360 vor aborda din diverse unghiuri subiecte fierbinti din anumite industrii. Saptamana 15-19 septembrie, dedicata antreprenoriatului, este realizata in parteneriat cu compania de consultanta EY.

In saptamana 15-19 septembrie, in fiecare zi, de luni pana vineri, incepand cu ora 12:00, antreprenori de top si consultanti vor diseca provocari, oportunitati si tendinte intr-o dezbatere interactiva transmisa live, astfel incat la finalul saptamanii vom avea o viziune complexa asupra temelor discutate.