Start&Grow 2014, programul lansat de startups.ro pentru a sustine dezvoltarea unor afaceri promitatoare, ajutandu-i pe antreprenori sa intre in legatura cu investitori si sa obtina finantare de pana la 500.000 de euro, si-a desemnat finalistii.

Antreprenorii care au intrat in negocieri directe cu investitorii pentru obtinerea finantarii au fost stabiliti in urma unui riguros proces de analiza si selectie prin care au trecut toate cele aproape 400 de inscrieri in editia de anul acesta a Start&Grow.

Alin Giurea (foto), principalul investitor din Start&Grow 2014, a finantat deja doua start-up-uri inscrise in program si este in discutii avansate cu alte trei echipe de antreprenori.

Astfel, sumele investite in cele doua afaceri se incadreaza in plafonul de pana la 500.000 de euro iar Alin Giurea detine sub 50% din firmele pe care le-a finantat.

Una din companiile in care Alin Giurea a devenit actionar este Benefit, un business ce functioneaza ca un magazin online, prin care angajatii au acces la o gama variata de beneficii flexibile, in limita bugetului setat de angajator.

Compania lansata de Adrian Sarbu, Adriana Dumitru si Stelian Bogza faciliteaza folosirea eficienta a bugetului, asigurandu-se ca fiecare cheltuiala a companiei este relevanta pentru angajat. Angajatul poate alege, dupa plac, dintr-o varietate de categorii, de la beneficiile "clasice" cum ar fi training-uri, bonuri de masa, contributii la planurile de pensii private sau asigurari de viata, pana la contributii la activitati sportive, cultura, sanatate, calatorii sau educatie. Antreprenorii fondatori ai Benefit au inceput sa lucreze la acest proiect in ianuarie 2013.

Cea de-a doua companie in care Alin Giurea a devenit actionar este Fashion Tribes, care opereaza platforma Fashiontribes.ro, o comunitate de "triburi" stilistice, reunite intr-un magazin online de imbracaminte, accesorii, produse cosmetice si parfumuri, destinat femeilor, barbatilor si copiilor. Adina Mocanasu a inceput sa lucreze la acest proiect in 2013 iar magazinul a fost lansat oficial in ianuarie 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri