Aurelian Marin si Cosmin Stanciu, doi oameni de afaceri din Constanta, deschid primul parc de aventura de pe litoral, numit "Paradis Land", intr-o zona impadurita. Acesta va fi inaugurat la sfarsitul lunii martie, in apropiere de statiunea Neptun.

Tarifele de intrare in Paradis Land vor fi cuprinse intre 35 de lei pentru copii si 50 de lei pentru adulti, potrivit Mediafax.

"Paradis Land este un concept ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Date fiind pozitionarea geografica si potentialul turistic al zonei, pe perioada sezonului estival, mai - septembrie, va fi un pol de atractie pentru turistii de pe litoralul romanesc, De asemenea, ne dorim ca in viitorul apropiat sa dezvoltam o zona de minigolf, o zona de paint-ball si trasee de bicicleta", a declarat Aurelian Marin.

Amplasat in padurea Comorova din statiunea Neptun, pe o suprafata de doua hectare, parcul de aventura va insuma 11 trasee diferite ca marime, grad de dificultate si de aventura, jocuri de catarare, tir cu arcul, airsoft, Petanq, trasee de tiroliene, trasee ridicate la inaltimi de peste zece metri.

Paradis Land va fi al doilea ca marime din tara, dupa cel de la Brasov, va fi deschis 10 luni pe an si se va afla sub emblema piratilor. De aceea, mascota parcului este temutul Capitan Barbarossa.

Sursa foto: Paradis Land/Facebook.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri